Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Kan je ook een aankoopkeuring doen voor een mogelijk nog te importeren auto?

Een occasion kopen

Als je een occasion koopt, wil je wel zekerheid dat deze auto een auto is waar je nog jaren mee kunt doen. Het is de nachtmerrie van iedereen om een tweedehands auto aan te schaffen waar achteraf van alles mee aan de hand blijkt te zijn. Om dit soort situaties te voorkomen doen veel mensen, voordat ze de auto die ze op het oog hebben daadwerkelijk aanschaffen, eerst een aankoopkeuring om te kijken of de auto in een goede staat is. Echter, hoe zit dit als je een auto op het oog hebt die in het buitenland te koop staat en die je eventueel zou moeten importeren als je de auto daadwerkelijk wil kopen? Het antwoord op die vraag vind je hieronder. Lees dus gauw verder voor meer informatie!

 

autokeuring occasion

Een aankoopkeuring aanvragen

Als je toch een aankoopkeuring wil laten doen van de occasion die je op het oog hebt, maar die in het buitenland te koop staat, dan kan je een lokale garage in het land waar de auto te koop staat vragen om een aankoopkeuring te doen. Jij ontvangt hier vervolgens een verslag van en op basis van deze informatie kan je bepalen of je de auto wel of niet wil kopen. In dit verslag staat een heleboel informatie over de auto, waaronder de staat van de carrosserie, de lak van de auto, de wielen en de banden, het interieur en de remmen. Ook wordt er gekeken naar de motor, de wielophanging, de aandrijflijn, de versnellingsbak en wordt er gecontroleerd of de kilometerstand en de onderhoudshistorie geloofwaardig zijn. Je wil tenslotte geen auto kopen waarvan achteraf blijkt dat de kilometerstand niet klopt of dat er minder onderhoud is geweest dan jij dacht.

 Mijn Autocoach aankoopkeuring

Mijn Autocoach inschakelen

Als je een autokeuring wil laten doen, kan je ook de Nederlandse expert Mijn Autocoach inschakelen. Mijn Autocoach neemt de aankoopkeuring van jou over, ook voor importauto’s, en zorgt ervoor dat jij een compleet verslag krijgt waarin staat in wat voor staat de auto verkeert. Na het lezen van dit verslag weet jij alle details over de tweedehands auto en weet je precies of het slim is om deze auto wel of niet aan te schaffen. Mijn Autocoach is 100% onafhankelijk en zal in het maken van een aankoopkeuringsrapport een eerlijk en onafhankelijk oordeel over de auto geven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat Mijn Autocoach een gekleurd beeld van de auto geeft.

 

Conclusie

Wil jij een auto kopen die in het buitenland te koop staat, maar wil je wel eerst een aankoopkeuring laten doen zodat je zeker weet dat de auto een goede koop is? Geen zorgen, dat kan! Je kunt een aankoopkeuring laten doen door een lokale garage in de buurt van de plek waar de auto te koop staat. Je krijgt dan het verslag van de aankoopkeuring die de garage heeft uitgevoerd per post of per mail toegestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om de Nederlandse expert Mijn Autocoach in te schakelen. Zij regelen dan de aankoopkeuring voor jou en geven jou vervolgens onafhankelijk advies over de auto.

Leave A Comment