Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Hoe kom ik er achter of een garagebedrijf betrouwbaar is/was?

Een occasion kopen bij een garagebedrijf

Als je een occasion gaat kopen, dan is de kans groot dat je dit doet bij een garagebedrijf, omdat er veel garagebedrijven zijn die auto’s te koop hebben staan en zij vaak ook veel auto’s tegelijk in de verkoop hebben. Als je bij hen een tweedehands auto wil aanschaffen, wil je wel zeker weten dat het bedrijf betrouwbaar is, dat de autogegevens die jij over de auto ontvangt wel kloppen en of je er op kunt vertrouwen dat de auto in goede staat is. Er zijn manieren om te controleren of een garagebedrijf betrouwbaar is. Hieronder lees je meer over deze manieren, zodat jij altijd goed voorbereid bent op eventuele fraude. Lees dus gauw verder!

onbetrouwbare handelaar

Hoe herken je een onbetrouwbaar garagebedrijf?

De meeste mensen herkennen een onbetrouwbaar garagebedrijf vrij snel. Wanneer je bij een autobedrijf of een garagebedrijf binnenstapt, krijg je direct een eerste indruk en heb je hier een gevoel bij. Is dit gevoel niet goed? Dan kan je net zo goed direct weer naar buiten lopen. Jouw gevoel is heel belangrijk als je een groot bedrag neerlegt voor een tweedehands auto en we raden het af om een auto aan te schaffen bij een bedrijf waar jij je per definitie al niet goed bij voelt. Is je gevoel wel goed? Kijk dan eens goed rond. Houd in de gaten hoe het personeel met elkaar omgaat, of het bedrijf schoon en opgeruimd is en of je als klant netjes behandeld wordt. Houd ook de prijzen in de gaten die het bedrijf hanteert. Garagebedrijven die betrouwbaar zijn, vragen nooit de allerlaagste prijs voor hun diensten en producten, want kwaliteit kost geld.

schadeauto

Schakel je omgeving in

Ben je zelf slecht in het inschatten van situaties en kan je slecht inschatten of een bedrijf wel of niet betrouwbaar is? Vraag dan iemand om met je mee te gaan naar het bedrijf. Twee paar ogen zien altijd meer dan één paar ogen. Wat je ook kunt doen, is reviews lezen op internet. Zijn er al meer mensen bij deze garage of bij dit autobedrijf geweest en zijn deze mensen niet tevreden? Dan weet jij al genoeg en kan je beter aankloppen bij een ander autobedrijf of garagebedrijf, zelfs al zijn de prijzen zo laag of staat jouw droomauto hier te koop. Bescherm jezelf dan tegen een enorme tegenvaller en wees verstandig.

 

 

Wat zijn de risico’s als jij je auto koopt bij een onbetrouwbaar garagebedrijf?

Als je een occasion koopt bij een onbetrouwbaar autobedrijf of garagebedrijf, kan het zijn dat er van alles mis blijkt te zijn met de auto waar jou niets over verteld is. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto veel meer kilometers heeft gereden dan jou verteld wordt of dat de auto schade heeft waar jij niets van wist. Zorg dus dat je van tevoren goed controleert of een bedrijf betrouwbaar is en voorkom dat je een tweedehands auto aanschaft waar van alles mee aan de hand blijkt te zijn. Zo bespaar je jezelf een heleboel gedoe en ook een heleboel reparatiekosten!

Leave A Comment