Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Een occasion kopen in een servicegerichte wereld

De wereld is aan het veranderen. Waar vroeger de wereld was ingericht op het zelf “bezitten” van producten, gaan we nu toe naar een samenleving waarin we producten delen en alleen het deel nemen wat we nodig hebben. Bedrijven realiseren zich dat de klant op een andere manier naar producten kijkt. Want een klant wil niet meer betalen voor een enorme stapel printpapier en een dure printer. Nee, de klant betaalt tegenwoordig liever alleen voor dat deel van het printpapier en dat deel van de printer dat hij of zij nodig heeft. En zo verandert ook de autowereld. We betalen liever per kilometer die we rijden, dan dat we betalen voor een dure auto. Toch is het kopen van tweedehands auto’s nog steeds in trek. Een occasion is immers goedkoper dan een dure, nieuwe auto en een auto in je bezit hebben maakt je flexibel. Toch kan je ook in de wereld van de tweedehands auto’s terugzien dat bedrijven servicegerichter worden en steeds meer kijken naar wat de consument precies nodig heeft en wil.

 

Meer service bieden occasion keuren

Als je als klant een auto koopt, wil je niet alleen de auto kopen, maar wil je ook gebruik maken van de service van een bedrijf. Omdat het bij een auto niet altijd handig is om een auto te delen en alleen te betalen voor de kilometers die jij rijdt, zoals dat een mogelijkheid is bij veel leasebedrijven of bedrijven die auto’s verhuren, is het wel handig om te profiteren van extra services als jij investeert in een mooie occasion. En hier springen bedrijven gelukkig maar al te graag op in. Je ziet het steeds vaker: autohandelaren die niet alleen fraaie tweedehands auto’s verkopen voor een leuke prijs, maar die ook de service bieden van jarenlang onderhoud en het eventueel weer doorverkopen van jouw occasion als jij toe bent aan een andere auto.

 

Wat heb ik hieraan als consument?

Je vraagt je misschien af waarom dit interessant is voor jou als consument. Het maakt voor jou immers niet uit wáár je je onderhoud laat uitvoeren, maar het is vooral belangrijk dat je een goede plek vindt waar je voor het onderhoud van je occasion terecht kunt. Wat veel consumenten echter vergeten, is dat je als consument een sterke positie hebt bij het kopen van een tweedehands auto. Biedt een autohandelaar jou geen extra service als jij zijn occasion aan jou verkoopt? Biedt de autohandelaar niet de mogelijkheid om voor een kleine prijs bij hem terug te komen voor onderhoud en andere diensten? Dan ga jij naar een andere partij en verliest de autohandelaar waar jij je tweedehands auto hebt gekocht jou aan een ander; iets wat het bedrijf behoorlijk veel geld kost. Jij hebt dus als consument een mooie onderhandelingspositie. Bedrijven willen tegenwoordig immers de beste zijn in wat ze doen, dus dit kan jij ook van een bedrijf vragen.

 

Wees je bewust van je positieauto kopen

De conclusie van dit verhaal? Wees je bewust van je positie als je als consument een tweedehands auto gaat aanschaffen bij een autohandelaar. Jij bent, als consument, in staat om meer service voor je geld te krijgen dan jou misschien in eerste instantie wordt aangeboden. Bedrijven concurreren elkaar tegenwoordig weg op basis van een goede service en het verlenen van extra diensten. Houd dit dus in je achterhoofd als jij ergens een occasion aanschaft en profiteer van alle voordelen!

Leave A Comment