Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Een autoverzekering: je komt er niet onderuit

Of je het nu leuk vindt of niet… het verzekeren van een auto is in Nederland verplicht. Je komt er niet onderuit om een autoverzekering af te sluiten. In dit geval gaat het om een WA verzekering, waarmee je verzekerd bent voor schade aan anderen door jouw toedoen. De schade van jouw eigen voertuig wordt echter niet vergoed. Je kunt ook een WA verzekering + een autoverzekering afsluiten. In dit geval krijg je ook een schadevergoeding als je auto gestolen wordt of als je auto beschadigd raakt door bijvoorbeeld hagel. Ook kan je je auto allrisk verzekeren. Dit houdt in dat je verzekerd bent voor de schade aan een ander voertuig door jouw toedoen, maar ook voor de schade aan je eigen voertuig. Echter, om te weten wat voor soort autoverzekering jij wil afsluiten en waar je deze autoverzekering wil afsluiten, is het goed om autoverzekeringen te vergelijken. Een autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen, zorgt ervoor dat jij de goedkoopste autoverzekering kunt vinden en dat je daarmee de goedkoopste auto per maand hebt. Hieronder lees je hoe dit precies werkt en hoe je je auto direct kunt verzekeren.

 

2dehands auto

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een online autoverzekering?

Bij het overstappen van autoverzekering, bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering of bij het kopen en verzekeren van een auto moet je je afvragen wat voor soort autoverzekering je wil afsluiten voordat je begint met het berekenen van de verzekeringskosten van je auto. Heb je een inzittenden verzekering nodig? Hoeveel auto schadevrije jaren heb je opgebouwd? Heb je recht op een tweede gezinsautoregeling (bij een tweede gezinsautoregeling kan je gebruik maken van de schadevrije jaren van je eerste auto, dus een tweede gezinsautoregeling kan erg handig zijn). Heb je recht op no claim korting bij een autoverzekering? Wil je graag een DAN verzekering afsluiten of wil je een pakketverzekering vergelijken? Over al deze zaken moet je goed nadenken. Het gaat tenslotte niet alleen maar om een goedkope autoverzekering, maar je moet ook een verzekering hebben die bij je past. Besluit dus eerst wat je belangrijk vindt in een autoverzekering, voordat je daadwerkelijk een nieuwe autoverzekering afsluit of van verzekering gaat overstappen.

Autoverzekering berekenen – Hoe bereken je de premie?

autoverzekeringAls je een online autoverzekering gaat berekenen, wil je het antwoord krijgen op de vraag “Hoe bereken je premie?”. Het is sowieso goed om, bij het afsluiten van een autoverzekering, autoverzekeraars met elkaar te vergelijken, om zo de goedkoopste autoverzekering te vinden. Heb je nog een autopolis lopen bij een autoverzekeraar? Vraag die dan eerst om een goed bod, voordat je van autoverzekering gaat overstappen. Voordat je je autoverzekering kunt berekenen, moet je eerst bedenken of je een allrisk autoverzekering, een WA verzekering of een WA+ autoverzekering wil. Bovendien moet je aangeven of je recht hebt op een no claim korting, en of je je schadevrije jaren mag gebruiken voor een tweede auto. Daarna wordt de premie berekend, op basis van een aantal gegevens, zoals het kenteken van de auto, je postcode, je geboortedatum en je schadevrije jaren (eventueel voor een tweede auto). Het kan zijn dat de verzekering geweigerd wordt, omdat er zaken niet kloppen.

Het belang van autoverzekeringen vergelijken

Door autoverzekeringen te vergelijken, krijg je een goed overzicht van wat elke verzekering te bieden heeft en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Vergelijk een autoverzekering met een andere autoverzekering, en je weet direct welke autoverzekering goedkoop is en welke duurder is. Zo wordt direct je auto verzekeren en online je auto verzekeren opeens een eenvoudige klus. Door een overzicht te hebben van alle verschillende autoverzekeringen, zal je minder snel en minder impulsief een autopolis afsluiten. Bovendien krijg je, door autoverzekeringen te vergelijken, een beeld van wat jij belangrijk vindt in een autoverzekering. Heb je recht op no claim korting of heb je een inzittenden verzekering nodig? Wil je een DAN verzekering of heb je recht op schadevrije jaren voor je tweede auto? Je kunt het allemaal meenemen bij het vergelijken van autoverzekeringen.

Conclusie

Wil je de verzekering voor je auto berekenen? Een autoverzekering kan goedkoop zijn, maar om de goedkoopste autoverzekering te vinden kun je het beste autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Geef aan wat jij belangrijk vindt in een autoverzekering en waar jij recht op hebt (bijvoorbeeld no claim korting of een allrisk autoverzekering) en ga daarna autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo krijg jij de goedkoopste auto per maand, omdat je, dankzij het vergelijkoverzicht van autoverzekeringen, de goedkoopste autoverzekering kunt uitkiezen die bij jou past! Kies dus niet zomaar een autopolis, maar vergelijk autoverzekeringen met elkaar.

Leave A Comment