Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

De invloed van roken op de waarde van mijn auto? Je auto verkopen

Als je je auto gaat verkopen, of je dit nu particulier doet of via een dealer, zijn er een heleboel factoren die meespelen in het bepalen van de prijs van je auto. Allereerst bepaalt de partij waaraan jij je auto verkoopt een rol in de prijs van je auto. Als je je auto particulier verkoopt krijg je altijd meer voor je auto dan wanneer je je auto via een dealer verkoopt. Dit komt doordat de dealer iets moet overhouden aan de deal en daardoor minder voor jouw auto zal betalen.

De staat van de auto auto occasion

Er zijn echter meer factoren die een rol spelen in de waarde van je auto. Niet alleen de partij waaraan je de auto verkoopt bepaalt hoeveel je voor je auto krijgt, maar ook de staat van je auto speelt een hele grote rol op de waarde van jouw auto. Dit gaat natuurlijk om eventuele schade die de waarde van je auto enorm naar beneden kan halen, maar het gaat ook om de staat van de verschillende onderdelen van je auto, het exterieur van je auto en de staat van het interieur van de auto. Echter, ook zaken die in eerste instantie onbelangrijk lijken en waarvan je niet zou denken dat ze van invloed zijn op de waarde van je auto, kunnen heel bepalend zijn. Zo is het, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, zeer bepalend voor de waarde van je auto als jij in de auto gerookt hebt.

 

Roken in de auto: slecht voor de waarde van je auto!

Als jij veel gerookt hebt in je auto, dan betekent dat dat jouw auto waarschijnlijk behoorlijk naar rook ruikt. Deze geur heeft invloed op de waarde van jouw auto, omdat het de auto minder aantrekkelijk maakt voor de verkoop. Er zijn veel mensen die geen occasion willen kopen waar een enorme rooklucht in hangt en dit maakt dat jouw auto minder populair zal zijn. Je zult dus een lagere prijs voor je auto moeten vragen om de auto verkocht te krijgen. Daarnaast heeft de rook van een sigaret invloed op het interieur van de auto. Net zoals de muren in huizen waar veel gerookt wordt behoorlijk geel kunnen uitslaan, kan de rook van een sigaret ook invloed hebben op het interieur van de auto. Je interieur kan hier minder mooi door worden en dit heeft, vanzelfsprekend, invloed op de waarde van jouw auto.

prive lease nadelen

Conclusie

De conclusie is dat roken in een auto zéker invloed heeft op de waarde van je auto. Je auto wordt minder aantrekkelijk door de rooklucht en door de invloed die het roken heeft op het interieur van je auto. Dit betekent dat je auto minder populair zal zijn onder potentiële kopers en dat je de verkoopprijs van je auto dus naar beneden zult moeten halen om de auto verkocht te krijgen. Het is dus slim om helemaal niet te roken in je auto, zodat je voorkomt dat je, wanneer je de auto ooit eens wil verkopen, een zeer lage prijs voor je auto moet vragen.

Leave A Comment