Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Autoverzekering opzeggen

Er kunnen een heleboel redenen zijn waarom je een autoverzekering wil opzeggen. Het kan zijn dat je je auto verkoopt en dat je daarom geen autoverzekering meer nodig hebt. Dit is een logische reden om je autoverzekering op te zeggen. In dit geval is er geen sprake van overstappen op een andere autoverzekering, omdat je helemaal geen verzekering meer nodig hebt. Het kan ook zijn dat je een tweede auto hebt gekocht, waardoor je een extra autoverzekering nodig hebt. Je kunt bij een tweede auto wel gebruik maken van de tweede gezinsautoregeling, waarbij de schadevrije jaren voor je eerste jaren ook gebruikt mogen worden voor de tweede auto. Kortom: de schadevrije jaren voor je eerste auto worden simpelweg ook de schadevrije jaren voor je tweede auto, waardoor je korting op je verzekering krijgt. Een andere reden waarom je je autoverzekering zou willen opzeggen, is dat je je huidige autoverzekering te duur vindt worden. In dat geval ben je dus op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en is het nuttig om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.


Autoverzekering opzeggen

 

opzeggen verzekering

De tweede gezinsautoregeling: wat is het en hoe werkt het?

Als je een tweede auto koopt, kun je gebruik maken van de tweede gezinsauto regeling, waardoor je autoverzekering goedkoop wordt. Bij de tweede gezinsautoregeling mag je de schadevrije jaren voor je eerste auto gebruiken voor de verzekering van je tweede auto. Kortom: dit worden ook de schadevrije jaren voor je tweede auto. Dit kan erg gunstig zijn, want je autoverzekering of autopolis wordt hierdoor een stuk goedkoper. Je sluit dus wel een nieuwe autoverzekering af, maar deze autoverzekering kan je direct online afsluiten en is lekker goedkoop! Zo krijg jij de goedkoopste auto per maand!

Overstappen op een andere autoverzekering

Overstappen op een andere autoverzekering kan handig zijn als je huidige autoverzekering te duur is. In dit geval is het opzeggen van je autoverzekering en het overstappen naar een andere autoverzekering een ontzettend logische stap, want je wil natuurlijk niet teveel betalen voor je autoverzekering! Het overstappen op een andere autoverzekering is niet moeilijk. Je moet je oude autopolis opzeggen en je kunt direct online een nieuwe autoverzekering afsluiten. Echter, voordat je een nieuwe autoverzekering afsluit, is het handig om je te verdiepen in de verschillende opties omtrent autoverzekeringen.

Autoverzekeringen: wat is er allemaal mogelijk?

Je kunt je autoverzekering zo ingewikkeld en duur maken als je zelf wil. De meest eenvoudige autoverzekering is een WA verzekering, waarbij je alleen verzekerd bent voor schade aan het voertuig van een ander door jouw toedoen. Als je een WA+ autoverzekering afsluit, ben je ook verzekerd tegen weersomstandigheden (bijvoorbeeld een hevige hagelstorm) of diefstal. Als je je auto allrisk laat verzekeren, ben je verzekerd voor schade aan het voertuig van anderen door jouw toedoen, maar ook voor schade aan je eigen voertuig. Naast verschillende soorten verzekeringen, zoals een allrisk autoverzekering of een WA verzekering, moet je ook aangeven of je recht hebt op de tweede gezinsautoregeling, of je een DAN verzekering wil afsluiten, of je recht hebt op no claim korting, of je een pakketverzekering wil vergelijken en of je een inzittenden verzekering nodig hebt.

Autoverzekeringen vergelijken

Als je je auto direct wil verzekeren is online een autoverzekering afsluiten een prima manier om dit te doen. autoverzekering opzeggenOnline kun je op verschillende vergelijkwebsites allerlei verschillende soorten autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Door autoverzekeringen met elkaar te vergelijken kun jij de goedkoopste autoverzekering uitkiezen. Je hoeft je daarna niet meer af te vragen: “Hoe bereken je de premie?”, want je ziet in het overzicht precies wat elke autoverzekering voor jou zou kosten. De vergelijkwebsite gaat namelijk voor jou de verzekeringskosten van de auto berekenen, zodat jij precies weet wat voor jou de goedkoopste autoverzekering per maand is. Autoverzekeraars vergelijken is dus niet ingewikkeld, maar helpt je wel in het zoeken naar de goedkoopste autoverzekering.

Conclusie

Er kunnen verschillende redenen zijn om je autoverzekering te gaan opzeggen of om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Als je een tweede auto koopt, kun je gebruik maken van de tweede gezinsautoregeling, waarbij je de schadevrije jaren van je eerste auto kunt gebruiken als schadevrije jaren voor je tweede auto. Het kan ook zijn dat je een nieuwe auto koopt of dat je van autoverzekering wil overstappen. In dat geval kan je het beste terecht op een website waar je autoverzekeringen met elkaar kunt vergelijken, zodat je inzicht krijgt in de goedkoopste autoverzekering. Een online autoverzekering afsluiten is dus helemaal niet ingewikkeld en door een goedkope autoverzekering uit te kiezen, heb jij straks de goedkoopste auto per maand!