Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Autocheck

De autocheck is een kenteken verbonden auto informatie service met een uitgebreide schadeauto check. Ga je een tweedehands auto kopen, dan wil je doormiddel van vooronderzoek, zoveel mogelijk potentiele problemen uitsluiten. Een van deze problemen is het optreden van problemen doordat de auto een ex schade auto is. Met de autocheck kun je natrekken of de auto bij een van de vorige eigenaren schade heeft gehad. Enorm handig, want vaak kun jij als leek niet zien of een auto schade heeft gehad. Schade wordt vaak ogenschijnlijk goed hersteld, maar levert na aanschaf meestal snel problemen op. Doe de autocheck en laat je informeren over het auto schadeverleden. Vul het kenteken in en laat je terugbellen door een van de beschikbare auto experts. Zij kunnen de auto dan geheel vrijblijvend met jou bespreken. De auto check levert naast informatie over het schadeverleden van een auto ook andere voertuiginformatie op. We hebben het dan over algemene voertuiggegevens en informatie die je helpen om fraude te constateren. De online auto check ansicht is een mooie dienst, maar komt pas echt goed tot haar recht in combinatie met een auto aankoopkeuring. Lees meer over de autocheck en de aankoopkeuring of laat je voorlichten door een van de auto experts van Mijn Autocoach.

autocheck

Tweedehands auto kopen – Waarom een autocheck doen?

Ben je van plan een tweedehands auto te kopen dan moet je goed op je hoede zijn. Het kopen van een occasion is nooit zonder risico. Zoals je in de introductie hebt kunnen lezen is er de mogelijkheid een autoschade check te doen. Deze check is er niet voor niets, er zijn immers veel schadeauto’s in omloop. Met de schadeauto check dek je jezelf in tegen een miskoop. Je kunt direct controleren of het opgevraagde nummerbord wel bij de betreffende occasion hoort door de algemene autogegevens te vergelijken met die van de aanbieder.

autocheck voor tellerstandHoe ouder de auto en hoe meer kilometers deze heeft gereden, hoe hoger het risico op onvoorziene kosten. Vooral de tellerstand is een belangrijke indicatie voor het voorspellen van technisch onderhoud. Om deze reden wordt er veel gefraudeerd met tellerstanden. Het terugdraaien van een kilometerteller is eenvoudig en kan zowel bij digitale als analoge tellers. Koop je een auto met teruggedraaide teller dan wordt je dus opgelicht en kun je voor nare verassingen komen te staan. De autocheck kan in veel gevallen aangeven of de tellerstand van de occasion waar jij interesse in hebt correcte is. Toch staan niet alle tellerstanden geregistreerd, wil je er dan achter komen of er gerommeld is met de tellerstand dan moet je een expert inschakelen. Dit kan doormiddel van een auto aankoopkeuring. Tijdens de aankoopkeuring zal de auto expert kijken of de tellerstand in verhouding is met de fysieke staat van de auto.

auto checkDe gestolen auto check laat je ook zien of de auto gestolen is of gestolen is geweest. Staat het voertuig als gestolen geregistreerd dan moet je direct aangifte doen bij de politie en afstand doen van de koop. Er wordt ook veel fraude gepleegd met import auto’s. Check of de auto geïmporteerd is en wees extra kritisch wanneer dit het geval is. Koop nooit een import auto zonder aankoopkeuring. Import auto’s zijn vaak scherp geprijsd, maar vormen een risicovolle aanschaf. Een andere indicatie die alarmbellen zou moeten laten rinkelen is een auto met veel eigenaren in een relatief kort tijdsbestek. Door het auto kenteken te controleren kom je er precies achter hoeveel eigenaren de auto heeft gehad en sinds wanneer de laatste eigenaar het kenteken op zijn of haar naam heeft staan.

Ga je een tweedehands auto kopen dan is de het checken van de auto van groot belang. Toont de auto controle aan dat het voertuig niet eerlijk is, dan hoef je de auto niet eens te gaan bezichtigen. Komt uit de kenteken check naar voren dat het voertuig potentieel interessant is, dan kun je gaan bezichtigen en een auto keuring op het voertuig laten uitvoeren.

 

Aankoopkeuring auto en auto check

De combinatie tussen de auto check en de aankoopkeuring auto service helpt je bij het vinden van een goede 2dehandse auto. Heb je een mooie occasion op het oog, bespreek de auto dan met een telefonisch met een objectieve auto aankoop hulp. Deze auto aankoophulp is objectief en helemaal gratis. Je doet een check en laat je gegevens achter. De aankoop hulp zal jou vervolgens bellen en het voertuig aan de hand van de check bespreken. Ook kunnen zij de advertentie voor je bekijken en je advies geven. Is het voertuig interessant dan kunnen zij, mits je daar interesse in hebt, een afspraak inplannen voor een auto aankoopkeuring. Tijdens de aankoopkeuring zal de auto grondig worden geïnspecteerd door een auto-expert. Is er iets mis met het voertuig, dan zal de expert dit vinden. Wil je nog meer zekerheid, dan kun je een autogarantie verzekering afsluiten. Dat de aankoopkeuring als betrouwbaar en professioneel wordt beschouwd blijkt wel uit het feit dat het mogelijk is, na keuring, dealergarantie af te sluiten op een particulier gekochte tweedehands auto.

Autocheck voor waarde en financiering

Wat is mijn auto waard? De autocheck en aankoopkeuring biedt ook uitkomst bij het aangaan van een verantwoorde autofinanciering. Wanneer je een autocheck doet wordt je opgebeld om het voertuig te bespreken. Je krijgt een persoonlijk occasion aankoopgesprek. De auto expert krijgt, op basis van het auto kenteken, inzicht in de auto waarde. Zo weet je direct wat de dagwaarde van het voertuig is, wat de nieuwwaarde en cataloguswaarde zijn, hoeveel de auto inkoop en verkoop kost en nog meer auto waardes. Op basis van deze gegevens weet je snel of de vraagprijs van de auto een goede deal is. Uiteraard blijft een bepaling van de auto waarde op kenteken een inschatting. De autogegevens geven slechts een gemiddelde marktprijs weer. Een betere waardebepaling komt tot stand tijdens de autokeuring voor aankoop. Tijdens de auto aankoopkeuring wordt de auto grondig gecontroleerd en krijg je advies over de aankoopprijs. Eventueel onderhandelt de aankoopkeurmeester zelfs voor jou.

Niemand wil teveel betalen voor een tweedehands auto. Toch betalen de meeste mensen teveel wanneer ze een occasion kopen. Ze hebben moeite met het bepalen van de daadwerkelijke waarde en willen de auto vaak ook graag hebben. Koop je de auto van eigen geld en kun je die paar euro extra wel missen dan maakt het allemaal niet zoveel uit. Maar koop je de auto op financiering, dan is een te dure tweedehands auto aanschaffen echt een slechte deal. Je schrijft direct meer af en betaald ook nog eens rente over het te hoog geleende geldbedrag. Met het doen van een online auto check en het laten keuren van de auto weet je dat je nooit teveel betaald. En voorkom je dat je een duur geprijsde auto op financiering aanschaft.

7 Comments

 1. Auto natrekken met autocheck May 20, 2015 at 1:18 pm

  […] Autocheck […]

  • C.Verhaegh December 27, 2015 at 10:04 am

   Overweging aankoop

 2. Autoschade check – Online schadehistorie opvragen July 7, 2015 at 7:03 am

  […] Autocheck […]

 3. Auto natrekken op oude ongevalschade July 13, 2015 at 7:11 am

  […] Autocheck […]

 4. Nationale Autopas (NAP) tellerstand controle – Tweedehands auto kopen? July 1, 2016 at 1:29 pm

  […] Autocheck […]

 5. Auto natrekken voor schadeverleden en autowaarde – Tweedehands auto kopen? October 25, 2016 at 9:15 am

  […] Autocheck […]

 6. Met welke autokosten moet ik rekening houden als ik een auto wil aanschaffen? – Tweedehands auto kopen? November 22, 2016 at 2:11 pm

  […] Autocheck […]

Leave A Comment