Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Auto natrekken met autocheck

auto natrekkenJe kunt een auto natrekken met de online autocheck. Een auto natrekken wordt voornamelijk gedaan om te checken of een auto mogelijk een goede aankoop is. Alleen tweedehands auto’s natrekken is nuttig, een nieuwe auto heeft geen gebruiksverleden en wordt in principe goed opgeleverd. Mocht er dan toch iets mis zijn kun je een beroep doen op je garantie. Het is verstandig een auto na te trekken omdat er veel gesjoemeld wordt in de tweedehandse auto handel. Het risico om opgelicht te worden of een miskoop te doen is er altijd. Toch kan het wel verschillen per aanschafkanaal. Hiermee doelen wij op de weg via welke je een occasion koopt, zoals particulier, bij een dealer of bij een handelaar.

Auto natrekken altijd nodig?

Een auto natrekken is in principe altijd verstandig. Je komt op een eenvoudige manier te weten wat er in het verleden met de auto is gebeurd. De verkoper zal je natuurlijk alleen informatie geven die positief is ten aanzien van de verkoop. Door de auto te controleren op kenteken kun je achterhalen wat het achterliggende verhaal is. Je weet dan zeker dat de kilometerstand klopt of dat ermee gefraudeerd is. Ook kun je zien hoeveel eigenaren de auto heeft gehad, wat de auto daadwerkelijk waard is en krijg je alle voertuiggegevens inzichtelijk.

Wel scheelt het of je een auto koopt bij een dealer of ander verkoopkanaal. De dealer of het autobedrijf in kwestie heeft een naam goed te houden. In bijzonder wanneer zij ook auto onderhoud geven is het van belang jou tevreden te houden. De kans dat je moedwillig wordt opgelicht bij zo’n bedrijf is dus altijd wat kleiner dan wanneer je een occasion koopt bij een handelaar of particulier.

2 Comments

  1. De 10 beste tips voor het verkopen van je tweedehands auto October 15, 2015 at 11:52 am

    […] dat geld investeren in een andere auto of sparen. Maar let er ook goed op dat anderen mogelijk de auto natrekken. Ze kunnen dus bekijken welke onderhoudswerkzaamheden er zijn geweest en of dat de auto recent […]

  2. Eduard van Boxtel October 18, 2016 at 6:58 pm

    Auto natrekken met autocheck

Leave A Comment