Auto aankoopkeuring

Voorkom dat je een miskoop doet met de auto aankoopkeuring!

✓ Hulp bij auto kopen! Vindt een goede auto voor een goede prijs
✓ Auto gratis telefonisch doornemen met auto expert
✓ 100% onafhankelijk
✓ 100% voor het behartigen van jouw belangen
✓ Aankoopkeuring op locatie of bij een lokale dealer
✓ Auto aankoop advies en hulp bij onderhandelen

Auto check

Controleer de auto met de auto check!

✓ Alle auto's staan bij ons geregistreerd
✓ Autoschade achterhalen
✓ Kilometerstand controleren
✓ Aantal eigenaren inzien
✓ Auto waarde berekenen en vergelijken
✓ Auto aankoop advies rapport

Auto financieren

auto financieren

Als platform voor kopers van tweedehands auto’s spant www.tweedehandsautokopen.nl zich in om jou via de website te informeren waar je alles kan vinden over het keuren, aankopen en in bezit hebben van een tweedehands auto. Occasion kopen? Doe de auto aankoopkeuring en autocheck voor schadeverleden. De aankoopkeuring is jouw hulp bij auto kopen. Laat een autokeuring doen en doe nooit meer een miskoop. Doe de autocheck en kom alles te weten over een 2dehands auto.

Ook de aanschaf van een auto loopt meestal flink in de papieren. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met KredietDesk, een onafhankelijke bemiddelaar die voor jou de beste autofinanciering zoekt. Zo kun je óók de aanschafkosten van jouw auto zo laag mogelijk houden!

KredietDesk probeert het afsluiten van een financiering zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven je daarbij een passend advies over het type lening. Daarbij kun je rekenen op:

 • blijvend scherpe rente
 • een vrijblijvende offerte
 • deskundig advies op maat

Directe contactaanvraag met KredietDesk voor vrijblijvende offerte

Auto financieren – Algemene informatie

auto financieren

Een auto financieren is het kopen van een auto met geleend geld. Je kunt zowel nieuwe als tweedehands auto’s op afbetaling kopen. Zo kun je je auto per maand betalen in plaats van in een keer. Een auto financieren is geen schande, de tijden dat het lenen van geld voor een auto taboe was zijn echt voorbij. Het is namelijk niet raar dat je de aanschaf van een auto niet altijd in een keer kan betalen. Soms is het simpelweg verstandig om net iets meer uit te geven voor een auto zodat je voor langere tijd verzekerd bent van een goed voertuig. Het kan ook zijn dat je onverwacht een andere auto moet aanschaffen. Je eigen auto is nog niet afgeschreven en je hebt nog onvoldoende spaargeld om je auto te vervangen. Gebruik maken van een auto financiering kan dan uitweg bieden. Met een auto financiering kun je een auto geheel of deels op afbetaling aanschaffen.

Wil jij een nieuwe of tweedehands auto kopen en overweeg je hiervoor krediet af te sluiten? Oriënteer je dan goed, vergelijk aanbieders van auto leningen en maak een weloverwogen keuze. Er zijn diverse tijdelijke auto 0 rente regelingen, maar uiteindelijk kost geld lenen altijd geld. Laat je dus nooit, hoe goed de deal ook lijkt, zomaar iets ‘aansmeren’. Vraag diverse offertes aan en vergelijk de voorwaarden van de diverse kredietverstrekkers. Wanneer je een nieuwe of relatief nieuwe occasion koopt is het ook verstandig je autoverzekering hierop af te stemmen. Overweeg een allrisk auto verzekering gedurende de aflossingstermijn. Zo weet je dat je, bij een ongeval/schade door jouw toedoen de auto kunt laten repareren en je niet nog jaren vast zit aan de aflossing van een auto die je niet meer hebt.

Serieus en weloverwogen interesse in auto op financiering? Bekijk dan de mogelijkheden, doe een autolening simulatie en krijg inzicht in de mogelijkheden en kosten.

 

Geld lenen voor een auto?

Geld lenen voor een auto doe je omdat je een auto wilt kopen waar je op dat moment het geld niet voor hebt. Zoals uit de introductie blijkt kan dit meerdere redenen hebben. De meeste mensen die een lening voor een auto afsluiten doen dit omdat zij een lange termijn afweging hebben gemaakt. Je kunt beter een keer wat meer uitgeven en een goede auto kopen dan een goedkope auto die sneller vervangen moet worden. Daarbij is het risico op hoge onderhoudskosten en gebreken bij een oudere occasion groter dan bij een nieuwere tweedehandse auto. Ga je zekerheid dan is de Car-Garantie autoverzekering een verstandige investering voor jou. De autolening gecombineerd met de allrisk auto verzekering en auto garantieverzekering geven jouw volledige garantie op een goede aankoop.

Wanneer het gaat over een autolening denken veel mensen direct aan het lenen van het totaal aankoopbedrag. Toch hoeft dat niet het geval te zijn. Natuurlijk is het mogelijk een auto volledig op afbetaling te kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een deel van je auto te financieren. Dat deel kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Een bekende regeling is de 50/50 deal auto regeling. Benieuwd welke auto financieringsregelingen er nog meer zijn en welke alternatieven er beschikbaar zijn? Lees dan verder.

 

Auto financiering en alternatieven

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, zo ook zijn er meerdere mogelijkheden om een zonder of deels zonder eigen geld een auto te kopen / te rijden. Hierbij kun je denken aan:

 • Auto financiering – Volledig of deels het aankoopbedrag van de auto laten voorschieten door een kredietverstrekker en dit vervolgens afbetalen. Je auto per maand betalen heeft als groot voordeel dat je niet in een keer de gehele aankoopsom neer hoeft te leggen.
 • 50/50 deal auto – Bij de 50/50 deal auto koop je een auto (nieuw of 2dehands), je betaalt de helft direct en de andere helft later. Hiervoor zijn diverse regelingen beschikbaar, zo kun je de helft betalen en de andere helft in bijvoorbeeld vier jaar tijd maandelijks aflossen. Je kunt ook gebruik maken van een auto 0 rente regeling waarbij je de tweede helft van de auto na vier jaar aflost zonder dat je hierover extra rente betaald.
 • Huurkoop auto – Je auto per maand betalen in een huurconstructie. Je huurt de auto van de kredietverstrekker. Deze is eigenaar van de auto totdat jij het totaal aankoopbedrag van de auto hebt inclusief rente aan hen hebt betaald.
 • Autolease – Autolease is een alternatief voor een auto financiering. Heb je geen geld voor een nieuwe auto maar wil je toch een nieuwe auto rijden, dan kun je er ook voor kiezen om de auto te leasen. Je betaald een vast bedrag per maand en de auto wordt niet van jou. Je hebt geen lening maar wel een minimale leaseperiode verplichting. Onderhoudskosten komen voor rekening van de leasemaatschappij. Leasen is over het algemeen duurder dan zelf kopen.

 

Tweedehands auto kopen met financiering

Een tweedehands auto kopen is nooit zonder risico. Het doen van een auto check kan je helpen om te bepalen of de occasion die jij op het oog hebt betrouwbaar is. De auto check een controle op schriftelijk vastgelegde occasion kopen op krediethistorische informatie. Een fysieke inspectie van het voertuig is noodzakelijk om te bepalen of het voertuig in goede staat is. Helemaal wanneer je een 2dehands auto koopt op afbetaling is het belangrijk dat je een goede aankoop doet. Onvoorziene kosten komen nooit op het juiste moment, maar als je geld leent voor een auto dan wil je wel meteen wat goeds kopen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven. Maak daarom altijd gebruik van een auto aankoopkeuring wanneer je een 2dehands auto koopt met gefinancierd geld. Overweeg eventueel om de auto allrisk te verzekeren en denk ook eens na over een auto garantie verzekering.

 

Verzekering voor autolening

Wanneer je een autolening afsluit om een auto te kopen dien je de aanbetalingsverplichting na te komen. Je krijgt alleen krediet wanneer de kredietverstrekker, op basis van jouw inkomen, inschat dat jij de betalingsverplichting kan voldoen. Toch kan je financiële situatie altijd onverwacht veranderen. Raak je onverwacht werkloos of arbeidsongeschikt dan heeft dit grote gevolgen voor je financiële belastbaarheid. Het ogenschijnlijk overzichtelijke aflossingsbedrag kan dan ineens toch meer zijn dan je kunt missen. Wil je voorkomen dat je je aflossingsverplichting niet kunt voldoen na het afsluiten van een autolening, sluit hiervoor dan een verzekering af. Een dergelijke verzekering biedt jou kredietbescherming. Dit houdt in dat, indien jij de aflossing niet meer kan betalen, de verzekering deze lasten (deels) van je overneemt. Kredietbescherming voorkomt ook, in geval van overlijden, dat je nabestaanden met jouw schulden blijven zitten. Kom jij onverhoopt te overlijden dan zal de verzekering, afhankelijk van je pakketkeuze, alles of een deel van de autolening afbetalen.

 

3 Comments

 1. Auto financieren bij Kredietdesk | Tweedehandsautokopen.nl August 21, 2015 at 8:43 am

  […] Auto financieren […]

 2. Informatie over het kenteken overschrijven – Tweedehands auto kopen? June 27, 2016 at 1:27 pm

  […] Auto financieren […]

 3. Auto financieren kan bij Kredietdesk – Tweedehands auto kopen? July 1, 2016 at 12:47 pm

  […] Auto financieren […]

Leave A Comment